Salgsprosessen

Trinn for trinn

 • Forberedelser til salg

  Forberedelser til salg

  Etter at vi har vært hjemme hos deg og tatt en nøye gjennomgang av boligen din sammen med deg, sender vi deg en verdivurdering. Verdivurderingen gir deg en indikasjon på hva du kan forvente å få for boligen din i dagens marked.

  Deretter undertegner vi en oppdragsavtale og blir enige om en fremdriiftsplan for hva som skal skje frem til første visning. Vi innhenter all den informasjonen vi trenger for å lage en salgsoppgave. Dette innebærer blant annet at du får besøk av en takstmann. Du kan selv velge om du vil bruke en profesjonell fotograf eller en interiørkonsulent. En interiørkonsulent kan hjelpe deg med alt fra å komme med råd om hvordan boligen din kan se best mulig ut, til å style boligen din.

  Er det noe du skal ordne i boligen din før du skal selge den, for eksempel male, bør du gjøre det før fotografen kommer. Det er alltid en fordel at du har ryddet og gjort rent før fotografering slik at boligen ser best mulig ut.

 • Markedsføring

  Markedsføring

  Når taksten er ferdig og bildene er tatt, lager vi en salgsoppgave. Salgsoppgaven blir sendt deg til korrekturgjennomgang og godkjenning før den trykkes.

  Salgsoppgaven sendes ut til alle som kontakter oss etter at de har sett annonsen og deles ut på visningen.

  Boligen din markedsføres både på internett; hovedsakelig via boli.no og finn.no, og i Boliavisa, som ligger ved Trønder-Avisa stort sett hver uke.

  Ved å bruke både nettannonsering og avis er vi sikre på at så mange som mulig ser annonsen med boligen din. Det øker muligheten for at flere kommer på visning og at du får en høyere pris for boligen.

 • Visning

  Visning

  Visningen er nok den viktigste arenaen for å få solgt boligen din. Derfor er det viktig at boligen ser innbydende ut. Vi anbefaler alle å rydde og vaske før visning.

  Vi tar hånd om alle interessenter som møter opp på visningen. Du velger selv om du vil være til stede på visningen.

 • Salg

  Salg

  Megleren tar hånd om alle bud som kommer inn på boligen din.

  Etter at boligen er solgt, gjennomfører vi et kontraktsmøte hvor dere undertegner en kontrakt som blant annet inneholder det som er avtalt om kjøpesum, omkostninger, overtakelsesdato og eventuelle forbehold samt gjeldende regelverk.

  I god tid før overtakelsen kontakter megler deg og bekrefter at Boli har mottatt det økonomiske oppgjøret fra kjøper slik at overtakelsen kan gjennomføres.

  Her finner du en prisoversikt over meglertjenestene våre –>