fbpx

Tips til sommerferien i Innherred

Å kjenne at «her vil æ bo» handler ikke bare om å finne det riktige huset eller leiligheten.

Det handler om naboene, om skogen bak huset, lekeplassen like ved, folkene du møter på butikken. Alt rundt som får et sted til å føles som en heim.

Namdalen er geografisk stort og byr på mange forskjellige kvaliteter – også i sommerferien. Her er noen tips til aktiviteter, som passer både store og små:

Namskogan familiepark:

Namskogan familiepark er Norges største samling av nordiske dyr. Parken er todelt, med en blanding av sjeldne dyr i den ene halvdelen av parken og spennende aktiviteter for hele familien i den andre halvdelen. Her kan du klatre opptil 16 meter i klatreparken eller få magiske øyeblikk med gaupe og ulv.
https://www.familieparken.no/Gårdsferie:

Flere steder i Namdalen kan du oppleve besøksgårder og få nære møter med dyr, lærerike guidede turer i nærmiljøet og en unik stillhet. Hva med et besøk til Setran Opplevelsesgård, hvor du kan bo på gården og hjelpe til med stell av kaniner, høner, ender, katter, hunder, griser, geiter, sauer og islandshester?
Les mer om gårdsferie her: https://visitnamdalen.com/gardsferie/Ørnesafari:
I Flatanger kan du få en guidet båttur på sjøen, hvor du kan se havørn, Norges største rovfugl, på nært hold. Kanskje opplever du til og med ørner som stuper ned i havet etter mat. 

Les mer om ørnesafari her: https://norway-nature.no/

 

 

Ta deg en dukkert:
På varme dager i Trøndelag, så er det bare én ting som duger: Bading og strandliv. Vet du egentlig om alle badeplassene vi har i nærområdet vårt? Her er en samling med noen av stedene du kan få kjølt deg ned: https://visitnamdalen.com/badeplasser-og-fritidsomrader/