fbpx

Leilighetene på Bjørgan tar form

 

9. oktober er det klart for visning i Geitfjellporten borettslag. Ni av 16 leiligheter er solgt!

 

I leilighetskomplekset blir det 16 moderne fritids- og borettslagsleiligheter fra 39 til 88 kvm med tilhørende sportsbod og balkong. Leilighetene vil få innbydende standard og praktisk utforming.

– Salget hittil har gått svært bra. Allerede er ni av 16 leiligheter solgt, forteller eiendomsmegler for Geitfjellporten borettslag, Anders Borgsø i Boli. 

Som beboer i Geitfjellporten får du nærmest «ski-in» i leiligheten din fra skibakkene like ovenfor, og det er kort vei til løypenett for langrenn.

– Grong skisenter har et enestående vintertilbud for deg som liker å stå slalåm, snowboard eller randonee nedover fjellsidene. Om du foretrekker å legge i vei innover viddene med ryggsekk og turski, eller gå langrenn på skistadion, har du ca. 50 km med oppkjørte løyper til disposisjon, lokker Borgsø med.

Et eldorado for vintersportfamilien

Ved skisenteret er det egen Terrengpark med mange elementer, rails, kuler og hopp, og store deler av de familievennlige bakkene er lyssatt med flombelysning.

SE MER OM LEILIGHETENE HER

– Med skianlegg, gode turområder sommer som vinter er dette prosjektet perfekt for enhver aktiv familie som drømmer om et fristed på fjellet, sier Borgsø.

Velkommen til Geitfjellporten Bjørgan!