fbpx

Tips og råd til styling

Gang og soverom stylet til oppusset eiendom i regi av Saltho AS. Styling: Dina Beate Werstad.
Skal du selge bolig? Da kan det være lurt å gjøre den ekstra lekker. Her får du en rekke tips fra vår samarbeidspartner, Dina Beate Werstad.

 

Når man skal selge boligen sin, handler det om å trekke frem boligens beste sider.

— Spill på lag med det unike med din bolig, og bruk dette som fokusområder. Det kan være kjøkkenet, utsikten, uteområdet, praktiske løsninger og annet. Hvis du er usikker på dette, så snakk gjerne med megleren din om hva som er din bolig sine fortrinn, sier Werstad.

SELGE BOLIG? HER FINNER DU VÅRE MEGLERE OG MER INFORMASJON

Før boligfotografering, og før visninger, bør du ta vekk en del personlige ting som portrettbilder, papirer, såper o.l. på badet, og prøve å skape en god og harmonisk atmosfære.

— Det kan i noen tilfeller være en fordel å rydde bort en del møbler, poengterer Werstad, og forklarer at mindre møbler gir mer luft i rommet og gjør at potensielle kjøpere kan se for seg egne møbleringsønsker.

Styling sett fra kjøpers synsvinkel

Se gjerne over boligen din med kritiske øyne; den ene lista som aldri ble malt – den bør kanskje prioriteres malt nå. Er veggen sliten og blass, mal den gjerne opp, slik at man heller får et friskt inntrykk av boligen i stedet for at den virker sliten.

OG, det må ikke alltid males i hvitt – ofte kan en nyanse eller farge gjøre underverker for opplevelsen i rommet.

— Man tenker ofte «men hva om de ikke liker fargen?». Husk at det ikke er sikkert de liker hvit heller – så prøv heller å skape et lunt rom, sier Werstad.

Selger du et renoveringsprosjekt, så prøv å få frem potensialet og mulighetene boligen gir, er hennes tips.

Tenk lys og grønne planter

Når det kommer til stylingen, er det viktig å få inn nok lys i boligen. Trekk gardiner til side, ev. ta dem vekk og få fram vinduene.

Man kan gjerne ta i bruk tekstiler og bilder/veggdekor for å myke opp og gjøre interiøret litt mer spennende, ifølge Werstad.

— Lag soner. Sett frem grønne planter i forskjellige størrelser. Dette gir et friskt pust til rommet, får det til å føles mer levende og som et hjem. Bruk gjerne kunstige planter om det er en bolig du ikke oppholder deg i.

Dina hjelper deg gjerne

Ønsker du mer tips og råd til salg av bolig, forslag under renovering eller ny bolig, hjelper Dina Beate Werstad gjerne deg med det.

Mer informasjon her: www.dinasinterior.no