fbpx

Visning? Klart det er trygt for deg!

Har du vurdert å dra på visning av bolig i det siste? Kanskje du har lurt på om det er trygt eller ikke med tanke på smittevern? Da bør du lese videre.

– Vi i Boli tilrettelegger alle våre visninger slik at de er trygge og alltid i tråd med Eiendom Norges oppdaterte koronaretningslinjer, forteller daglig leder i Boli, Øyvind Krogstad.

LES ALT OM TRYGG BOLIGHANDEL VIA BOLI

Har du meldt interesse for en boligvisning, vil du i forkant få beskjed om når du kan møte opp og hva du må forholde deg til mens visningen pågår.

Dette må du huske:

– I Boli har vi sørget for lengre visningstid med mindre puljer, eller vi kjører individuelle visninger ut fra konkrete risikovurderinger. Vi ber også visningsdeltakere om å reise til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko, forteller Krogstad.

Som visningsdeltaker må du være symptomfri mens du er på visning og all form for fysisk kontakt skal unngås. Du må ha god hoste- og håndhygiene og du må huske på å ikke berøre noe i boligen mens du er der. 

Visning – ikke et arrangement

Krogstad understreker at en boligvisning ikke defineres som et arrangement eller en privat sammenkomst, og dermed ikke havner under regjeringens retningslinjer og anbefalinger.

– En megler som kommer på befaring og holder visninger i et privat hjem regnes ikke som et gjestebesøk. Visningsdeltakere blir heller ikke ansett som gjester i det private hjemmet, forklarer Krogstad.

Boli hjelper deg gjerne

Lurer du fortsatt på noe når det gjelder visninger? Eller kanskje du har spørsmål om kjøp eller salg av bolig? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg.

PS! Ta gjerne en titt på hvilke visninger som nærmer seg i ditt nærområde!