fbpx

Prisrekord i Namdalen!

Batterivegen 42 i Rørvik ble solgt for 7 300 000 kr. Dette er Namdalens dyreste bruktbolig.

– Vi merket fort at vi traff markedet godt. Men jeg hadde forventet at det kunne ta lengre tid siden det er snakk om en enebolig i høy prisklasse, sier megler Amund Sandberg til Namdalsavisa.

Fornøyde selgere

Selgerne, Lorentz og Mariann Iren Ulsund, er også fornøyde med summen, selv om boligen ble solgt 90.000 under takst.

– Prosessen har vært ryddig og fin, og vi er begge enige om at eiendomsmegleren fortjener skryt. Slik som omstendighetene er nå, er vi veldig fornøyde med å komme så nært, sier han.

Lav rente            

Den forrige prisrekorden i Namdalen var også i Rørvik, for tre år siden. Denne boligen ble solgt for sju millioner kroner.

– Når vi har så lave renter som vi har, er dette ei gunstig tid å kjøpe bolig på, sier Sandberg, som ikke tror den nye rekorden blir stående like lenge som den forrige. – Det blir nok mer normalt framover at boliger selges i denne prisklassen. Det er mange som har bygd nytt de siste årene, som kanskje etter hvert ser for seg å selge. Så vi vil nok se eiendommer i denne prisklassen komme på markedet igjen ganske snart.

Også prisrekord i Namsos

Boli satte også ny prisrekord i Namsos i desember 2019. Megler Magne Horsfjord solgte da Gåsnesvegen 7 til 5,8 millioner kroner.

Selge bolig?

Ta kontakt med en av våre meglere her